Skip to main content

A Telvice Zrt.

Szeretjük, amit csinálunk, ezért komolyan is vesszük.

Fáradhatatlanul hiszünk a technológiában, és abban, hogy azt értékteremtésre tudjuk használni. Csapatunkkal azon munkálkodunk, hogy sok éves tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel és a legjobb szoftverekkel tegyük könnyebbé partnereink mindennapi munkáját.

Hívj minket, ha

  • unod az üres ígéreteket;
  • te is hiszel a tisztességes üzletben;
  • gyors eredményeket szeretnél;
  • stresszes éjszakák helyett, profi és stabil IT üzemelésre vágysz!

+36 23/889-107

Cégünkről

A Telvice Zrt. 2004 óta van jelen az informatikai piacon (korábban Kft., majd 2022 szeptemberétől Zrt. formájában), és büszkék vagyunk 30+ nagyvállalati ügyfelünk sikereire.  A magyar tulajdonosi kör és a vezetők már a Telvice megalakulása előtt is elismert szakértői voltak a magyar IT területnek.

Kezdetben általános IT- és rendszerintegrációs szolgáltatásokkal foglalkoztunk, mely később az új stratégiai partnerségeknek köszönhetően újabb és újabb területekkel bővült. A Dynatrace termékek hazai viszonteladójaként és egyedüli szakértőjeként piacvezető megoldásokkal támogatjuk a vállalatok, intézmények digitális teljesítményének folyamatos monitorozását és javítását.

A legújabb technológiákat alkalmazva azért dolgozunk, hogy ügyfeleink rugalmasan tudjanak alkalmazkodni az állandóan változó piaci körülményekhez, és stabilan kézben tudják tartani alkalmazásaikat, valamint régi és új rendszereiket egyaránt.

Integrált, saját fejlesztésű eszközeinkkel növeljük a fejlesztési-, tesztelési- és deploy folyamat hatékonyságát, mindemelett alapvető célunk, hogy az adott ügyfél igényeihez szabjuk szolgáltatásainkat.  

Partnerként és nem szolgáltatóként szeretjük gondozni projektjeinket, ezért bármikor hívhatsz minket.

+36 23/889-107

Jelenleg az alábbi területeken támogatjuk ügyfeleinket:

  • Digital Performance Management (APM, cloud, microservice monitoring, üzleti-technológiai célok összhangolása)
  • SLA reporting
  • DevOps támogatás (Continuous Integration/Continuous Delivery, tesztautomatizáció)
  • Infrastruktúra kiépítés, üzemeltetés
  • DKÜ

Társadalmi szerepvállalás

Tudjuk, hogy a technológia mekkora szerepet játszik a mindennapi életünkben, de azt is tudjuk, hogy ez nem mindenki számára elérhető. A Digitális Esélyegyenlőség Alapítvánnyal karöltve ezért olyan projektekben is részt veszünk, melyek segítik a hátrányos helyzetű gyerekeket a felzárkózásban. Segíts Te is, ha megteheted! 

A Telvice Team

Hiszünk a klasszikus értékekben, de nem hiszünk a generációs különbségekben. Nálunk egy csapatként dolgozik a huszonéves junior fejlesztő, a már sokat látott senior projektvezető, a tapasztalt fejlesztő és a teljes menedzsment. Ha szívesen dolgoznál nálunk, várjuk önéletrajzodat!