Szolgáltatásaink

Üzletvitel támogatás

A Dynatrace AppMon rendszer nemcsak az IT folyamatokat monitorozza, hanem az üzleti területek számára is értékes, közel real-time információt nyújt az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatás minőségéről, az üzleti tranzakciók sikerességéről, a konverziós arányokról, árbevétel alakulásáról stb. Képes megmutatni e metrikák területi, technológiai, tranzakció típusonkénti bontását, rávilágítani a köztük mutatkozó korrelációs kapcsolatokra.

 

Dynatrace UEM: végfelhasználói élmény monitorozása

Dynatrace UEM: végfelhasználói élmény monitorozása

A digitális szolgáltatások esetében a kulcsfontosságú, hogy ismerjük, milyen szolgáltatásminőséget kap a távoli felhasználó, milyen problémákkal küzd, a rendszerünktől milyen válaszokat kap kéréseire. Növelhetjük az eladásokat és a vevők elkötelezettségét azáltal, hogy ha a szolgáltatás minőségét folyamatosan mérjük és javítjuk.

Részletek...


Dynatrace AppMon az üzleti folyamatok támogatásában

Dynatrace AppMon az üzleti folyamatok támogatásában

A Dynatrace Appmon rendszer a futó alkalmazás összes felhasználójának összes tranzakcióját feldolgozza közel real-time sebességgel. Nem az adatbázisból, hanem a futó alkalmazás metódusainak paramétereiből képes üzleti típusú információk aggregált és részletekbe menő megjelenítésére. Követhetjük a különböző csatornákon (desktop, mobile, vagy ügynöki közreműködéssel) folyó értékesítési folyamat lépéseit, azok sikerességét mérhetjük, és azonosíthatjuk a problematikus lépéseket.

Részletek...

Kövessen a Facebookon

Kapcsolat

 • Cím:
  2040 Budaörs, Szabadság út 135.
 • Telefon:
  +36 23/889-107
 • Fax:
  +36 23/889-108
 • E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Látogasson el hozzánk!
Minden jog fenntartva © Telvice Kft. 2009-2017