Szolgáltatásaink

DevOps támogatás

A Dynatrace egyedülálló diagnosztikai képességei a fejlesztési, tesztelési folyamat automatizálása során is rendkívüli segítséget jelentenek. A CI/CD pipeline részeként 100%-os transzparenciát nyújt automatikusan, konfigurációs munka nélkül, dinamikusan követve a komplex alkalmazás változásait akár a lokális vagy felhő alapú környezetben.

A mesterséges intelligenciával (MI) támogatott automatizált minőségi kapuk (Quality Gate) felállításával és a shift left trend elveit alkalmazva a CI/CD pipeline mentén korai fázisban detektálhatjuk a hibás kódot és megakadályozhatjuk a hibás release-ek éles üzembe állítását, annak valószínűségét jelentősen csökkenthetjük.

Az éles üzembe kerülő release-eknél a monitoring rendszerrel validálhatjuk az elvárt működést, korrelálhatjuk a teljesítményadatokat a korábbi tesztek eredményeivel. Az automatikus riasztások, gyökérok analízis gyors javítást tesz lehetővé.

A hibás telepítések okozta kárt minimalizálhatjuk önjavító rendszerek építésével. A Dynatrace MI (DAVIS) által támogatott automatikus hibadetektálás jó alap lehet a visszaállás automatikus indításához. Az automatikus diagnosztika pedig pontos információt ad a felmerült problémáról és azt a kollaborációs rendszerek (JIRA, SNOW) felé automatikusan továbbíthatja.

Alkalmazott megoldások:

Dynatrace a fejlesztési és tesztelési folyamatban

Dynatrace a fejlesztési és tesztelési folyamatban

A Dynatrace rendszer rendkívüli diagnosztikai képességeivel hatékonyan támogatja a fejlesztési – tesztelési folyamatot. A fejlesztői unittesztektől a teljesítmény- és átvételi tesztekig minden lépésben felgyorsítja a hibák azonosítását és javítását.

Részletek...


CI/CD - folyamatos integrációs tesztelés- és fejlesztés-támogatás

CI/CD - folyamatos integrációs tesztelés- és fejlesztés-támogatás

Már micro-service platformon is

 A TCD keretrendszer egy olyan standardizált folyamatot biztosít, amely végig kíséri és automatizálja az alkalmazás életciklusának lépéseit a fejlesztéstől kezdve a tesztelésen át egészen a „deploy”-olási és élesítési feladatokig, beleértve a minőség biztosítási (TQG, Telvice Quality Gate) vizsgálatot is

Részletek...


Redmine kiegészítők (pluginok) fejlesztése

Redmine kiegészítők (pluginok) fejlesztése

Egyedi ügyféligények megvalósítása

 A Telvice kft. szakemberei magasszintű gyakorlattal rendelkeznek a Redmine rendszerhez való kiegészítő és plugin fejlesztés területén. A kiegészítők fejlesztésével, minden esetben valamilyen egyedi problémára készítünk megoldást, ami hozzájárul a folyamatok és manuális feladatok egyszerűbb kezeléséhez.

Részletek...

Kövessen a Facebookon

Kapcsolat

 • Cím:
  2040 Budaörs, Szabadság út 135.
 • Telefon:
  +36 23/889-107
 • Fax:
  +36 23/889-108
 • E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Látogasson el hozzánk!

Minden jog fenntartva © Telvice Kft. 2009-2019
Oldaltérkép