Alkalmazás üzemeltetés támogatás

Dynatrace AppMon: Agent alapú alkalmazás monitoring és teljesítménymenedzsment

Dyntrace AppMon (Application Monitoring) termék- és szolgáltatáscsaládja  az alkalmazás teljesítmény-menedzsment területen piacvezető megoldás, amely közös, átfogó platformot nyújt az alkalmazás menedzsment feladatok ellátására a SW teljes életciklusa mentén. Pontos, célirányos információt nyújt a különböző szakterületek (fejlesztők, tesztelők, üzemeltetők, szolgáltatás-szint menedzserek, üzletági felelősök) számára az alkalmazás működéséről.

Az éles üzemi rendszerek felügyelete során közvetlenül a végfelhasználók által érzékelt szolgáltatás minőséget ellenőrzi a különféle hozzáférési csatornákon. Az összes valós tranzakció esetében méri és jelzi az anomáliákat. A problémák behatárolását rendkívüli hatékonysággal támogatja. Az összes felhasználó összes műveletét valós időben végigköveti az architektúra rétegein, ezzel teljes átláthatóságot biztosítva a működés problémás részleteiről. Akár a csak egyszer előforduló esetekről is részletes diagnosztikai információt szolgáltat az üzemeltetőknek vagy az off-line hibajavítással foglalkozó csapatnak; így elkerülhető a hibák reprodukálásának szükségessége.

A Dynatrace AppMon megoldások az alkalmazások széles körében használhatók, beleértve a vállalati dolgozók által használt alkalmazásokat, az ügyfelek által látogatott e-kereskedelmi web site-okat, illetve a mobil eszközökön futó alkalmazásokat is.

DynatraceAppmon E2E monitorozás

Kövessen a Facebookon

Kapcsolat

 • Cím:
  2040 Budaörs, Szabadság út 135.
 • Telefon:
  +36 23/889-107
 • Fax:
  +36 23/889-108
 • E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Látogasson el hozzánk!
Minden jog fenntartva © Telvice Kft. 2009-2017