Szolgáltatásaink

Alkalmazás üzemeltetés támogatás

A Dynatrace az alkalmazás monitoring eszközök egyedülálló választékát kínálja a palettáján. A különböző célok és technológiai környezeteknek megfelelően egyik, másik vagy kombinációjuk alkalmazása nyújtja az optimális megoldást.

Dynatrace AppMon: Agent alapú alkalmazás monitoring és teljesítménymenedzsment

Dynatrace AppMon: Agent alapú alkalmazás monitoring és teljesítménymenedzsment

Az AppMon egy agent alapú megoldás, mely az alkalmazás szervereire telepített agentek révén rendkívüli transzparenciát biztosít az alkalmazás működést illetően és kiemelkedően mély diagnosztikai képességeivel segíti az üzemi problémák azonnali detektálását és gyors hibaelhárítását.

Részletek...


Dynatrace DC RUM

Dynatrace DC RUM

A DC RUM rendszer egy agent-mentes, non-intruzív megoldás, amely a hálózati protokollanalízis segítségével mutatja meg és figyel az alkalmazások működését, a felhasználónak nyújtott szolgáltatás minőségét. Fejlett monitorozó képessége révén nemcsak 1-1, hanem akár egy nagy adatközpont összes szolgáltatásnak ellenőrzésére és képes. Lényegében technológia független működés lehetővé teszi az új és régebbi (legacy) alkalmazások támogatását, kiválóan alkalmas SAP, Siebel, Oracle Forms stb. rendszerek és környezeti kapcsolataik monitorozására.

Részletek...


Dynatrace Syntetic - szintetikus monitoring megoldás

Dynatrace Syntetic - szintetikus monitoring megoldás

A Synthetic Monitoring megoldás webes alkalmazások működésének, a valós forgalom esetlegességétől függetlenített ellenőrzésére alkalmas. A világ számos pontjáról, különböző technológiai végberendezésekről, vagy gerinchálózati szerverekről indított mesterséges tranzakciók révén képes ellenőrizni a felügyelt szolgáltatás/alkalmazás rendelkezésre állását, teljesítményjellemzőit.

Részletek...

A Dynatrace alkalmazás monitoring paletta eszközei egymással együttműködő rendszert alkotnak. Ide tartozik még az üzletvitel támogatás során alkalmazott UEM megoldás is, amely a távoli böngészős és/vagy natív mobil alkalmazásokat használó felhasználók végberendezéseiből érzékelhető szolgáltatásminőséget méri és a felhasználó lépéseivel együtt közvetíti a mérőrendszer számára.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

 • Dynatrace rendszerek beszerzése,
 • Üzembe állítása, oktatása;
 • Testre szabása;
 • Rendszerintegrációs fejlesztései;
 • Üzemi támogatása.

Kövessen a Facebookon

Kapcsolat

 • Cím:
  2040 Budaörs, Szabadság út 135.
 • Telefon:
  +36 23/889-107
 • Fax:
  +36 23/889-108
 • E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Látogasson el hozzánk!
Minden jog fenntartva © Telvice Kft. 2009-2017