Alkalmazás teljesítmény menedzsment

Natív és hibrid felhő alapú rendszerek

Natív és hibrid felhő alapú rendszerek

Egységes, átfogó nézet a teljes hibrid felhőmegoldásról

A Dynatrace teljes képet nyújt a lokális (on-premise), privát és publikus felhő alapú rendszerek, a PaaS platform és konténerizált alkalmazások működéséről. Nincs szükség manuális konfigurálásra, frissítésekre.

A mikroszolgáltatásokat és konténereket folyamatosan felderíti és felveszi a topológiai modellbe; nem szükséges sem kódmódosítás, sem image frissítés.

Az automatizált Dynatrace a determinisztikus MI támogatásával feltárja a működés részleteit és lehetőséget nyújt az orchesztráció automatizálására és a a CI/CD pipeline kialakítására.

A Dynatrace architektúrája mind lokális, mind pedig felhős (SaaS) telepítési formában szinte korlátlan módon bővíthető. Képes automatikusan követni az elasztikus monitorozott rendszerek dinamizmusát automatikusan bekapcsolni a szükséges számú Node-ot. Több Node használata esetén automatikus terheléselosztást és hibatűrő működést biztosít.

A OneAgent rendkívül leegyszerűsíti a Dynatrace rendszer telepítését, bármilyen nagy vagy komplex heterogén rendszerekről legyen szó. Míg más rendszerek esetén a telepítés pontos ismereteket igényel az egyes szervereken alkalmazott technológiákról, virtuális gépekről és konténerekről, addig a Dynatrace esetében egyszerűen csak a OneAgentet kell feltelepíteni. Innen kezdve az agent automatikusan felderíti és lemodellezi a környezetet. A rendszer üzembeállítása nem tart hónapokig, csak pár óra és üzemre kész.

APM112a

Kövessen a Facebookon

Kapcsolat

 • Cím:
  2040 Budaörs, Szabadság út 135.
 • Telefon:
  +36 23/889-107
 • Fax:
  +36 23/889-108
 • E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Látogasson el hozzánk!

Minden jog fenntartva © Telvice Kft. 2009-2019
Oldaltérkép