Rólunk

Cégismertető

A Telvice Kft. 2004-ben kezdte meg működését. Vállalatszervezési és -irányítási rendszerek képviseletétől a telekommunikációs eszközökig terjedt a kínálata, majd 2008-ban új tulajdonosi összetételben, informatikai szolgáltató és rendszerintegrációs területekkel kibővítve folytatta tevékenységét.

Ügyfél és szakmai körökben is elismert vezetők és mérnökök alakították ki az új csapatot, akik számos országos kiterjedésű IT-projekt megvalósítása során szerzett tapasztalataik birtokában tűzték ki azt a célt, hogy a Telvice Kft.-t a hazai IT-piac egyik vezető rendszerintegrációs szolgáltatójává tegyék.

A 2008-as stratégiai irányváltást követően folyamatosan, évek óta, szerződéses partnerként lehetőségünk van több Központi Keretszerződés keretében eszközöket, megoldásokat szállítanunk az Államigazgatás részére is.

Elsőrendű szempont ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása, komplex megoldások szállítása. Ennek megfelelően alakítottuk ki széles szolgáltatási és technológiai portfóliónkat, valamint gyártói partnerkapcsolatainkat. Csak néhány céget kiemelnék a stratégiai partnereink közül: Dynatrace, op5, Gigamon, Cisco, stb.

A minőségre fordított megkülönböztetett figyelmet bizonyítja, hogy cégünk a teljes tevékenységi körét az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszer szerint végzi.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy minden évben jelentős nagyvállalatokkal sikerült eddig bővítenünk minden fontos szektorból az ügyfeleink számát, és ezen ügyfeleink folyamatos, visszatérő partnereinkké váltak.

A Telvice Kft. szolgáltatási portfóliója az alábbi területekre terjed ki:

A Telvice Kft. a Dynatrace termékek egyedüli hazai szakértőjeként piacvezető termékek felhasználásával támogatja a vállalatok, intézmények digitális szolgáltatásai üzemi teljesítményének folyamatos monitorozását, minőségének javítását.

A tesztkörnyezetekben végzett fejlesztői, integrációs és teljesítménytesztek automatizálásával, az alkalmazás monitoring eszközök integrációjával növeljük a tesztelési folyamat hatékonyságát és javítjuk az üzemi rendszerek minőségét.

A Telvice Kft. infrastruktúra monitoring- és menedzsment eszközök, kommunikációs és IT biztonsági elemek beszerzése, üzembe állítása és üzemi támogatása területén is széles körű szolgáltatásokat nyújt.

Képesített szakemberekkel, különböző gazdasági szektorokban szerezett több éves tapasztalatokkal, megbízható partnerként állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kövessen a Facebookon

Kapcsolat

 • Cím:
  2040 Budaörs, Szabadság út 135.
 • Telefon:
  +36 23/889-107
 • Fax:
  +36 23/889-108
 • E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Látogasson el hozzánk!

Minden jog fenntartva © Telvice Kft. 2009-2019
Oldaltérkép