Skip to main content

Közbeszerzés

Back-end optimalizálás és felügyelet

Megoldásunk a DevOps szemléletnek megfelelően elősegíti az éles rendszeri deploy, a fejlesztői és üzemeltetési környezet közötti transzfer lehetőségét is, illetve támogatja fejlesztés és az üzemeltetés hatékony együttműködését, így a rendszer bizonyos komponensei az éles üzembehelyezést követően alkalmazhatók, és az ott felmerülő problémákról részletes diagnosztikai információval szolgálnak, ami közvetlenül visszacsatolható a fejlesztői, tesztelési környezet vizsgálataihoz, jelentősen rövidítve a fejlesztések ciklus idejét.

A rendszer automatikus működése révén magasabb hatékonyságot, élőmunka megtakarítást eredményez. A szisztematikus mederbe terelt felügyeleti folyamat párosulva a teljesítmény menedzsment mély diagnosztikai képességeivel magasabb minőségű digitális kompetenciák kialakítását teszi lehetővé ügyfeleink számára.

Az ide kapcsolódó termékeink cikkszám szerint:

TDS-100 - "TLV DevOps Skeleton" Alapmodul (HU)

Felügyeleti és elemző modul, amelynek segítségével a back-end oldali folyamatok teljes mélységükben láthatóvá és elemezhetővé válnak. A felügyelt rendszerek automatikus hibadetektálását és a hibaokok keresését nyújtja a felhasználók felé ezáltal megkönnyítve az üzemeltetési és fejlesztési folyamatok során felmerülő hibák kezelését.

TDS-120 – „TLV DevOps Skeleton” Flexible egység (HU óra)

A TDS-100 alapmodulhoz hasonló funkcióval rendelkező modul, amelynek a felhasználási területe a licencelési módja miatt más lehetőségeket nyújt. Ez egy időalapú elszámolású modul, amely költséghatékony és rugalmas megoldást jelent olyan esetekre, amikor egy-egy komponenst, vagy fejlesztési ágat csak rövidebb időszakra vonatkozóan szükséges felügyelni és elemezni.

TDS-102 - "TLV DevOps Skeleton" Digital Data Unit modul (DDU)

Adat alapú elemző modul, ami a TDS-100, vagy TDS-120 modulok működése során összegyűjtött adatok mélyelemzését teszi lehetővé. A segítségével nem triviális, rejtett összefüggések tárhatóak fel, amelyek komplex problémák új típusú megközelítését és megoldását teszik lehetővé.

TDS-103 - "TLV DevOps Skeleton" Application Security modul (AppSec)

A TDS-100, vagy TDS-120 modulok által felügyelt infrastruktúra és szoftverkódok biztonságát felügyelő modul. A segítségével automatikusan feltárhatóak a szoftverinfrastruktúrában meglévő, vagy a fejlesztési folyamatba bekerülő kódok sebezhetőségei. A DevOps folyamatban és élesüzemben egyaránt használható.

TDS-130 - "TLV DevOps Skeleton" Infra Optimization modul

IT infrastruktúra erőforrásfelhasználásának optimalizálását végző modul, amely a felhasználók által megadott célok elérése irányába összehangoltan változtatja az infrastruktúrát felépítő alkalmazások paramétereit. A DevOps folyamatban és éles üzemben egyaránt használható.