Skip to main content

Közbeszerzés

Új, felhő alapú DPS licensz menedzsment

A DevOps Skeleton termékcsalád DPS licensz menedzsmentje egy olyan új felhős modell, mellyel az összes DevOps Skeleton termék, teljes funkcionalitása elérhetővé válik. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a felhasználó rugalmasan használhassa a termék bármelyik képességét, bármilyen mennyiségben, bármikor.

A DPS segítségével a szervezetek gyorsan tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó műszaki és üzleti követelményekhez, miközben elkerülhetik a nehézkes licenszelési adminisztrációt. A használatról szóló óránkénti jelentések és aktuális költségvetés napi frissítései biztosítják a folyamatos átláthatóságot.

A DPS előfizetési szerződést általában 1-3 évre kötik, minimális éves kötelezettségvállalással. Minden egyes platformképességnek van egy ára, amelyet a megállapodáshoz mellékelt díjtáblázat határoz meg.

Az egyes funkciók igénybevétele költséget halmoz fel az adott szervezet éves kötelezettségvállalása szerint, a díjtáblázatban meghatározottak alapján.

Az éves kötelezettségvállalás elérését követően továbbra is használható a teljes funkcionalitás, mely igény szerinti (on-demand) felhasználásnak minősül. Az eredeti szerződésben szereplő díjszabás vonatkozik az igény szerinti használatra, tehát további díj vagy felár nem terheli a felhasználókat.

Front-end optimalizálás és felügyelet

Termékeink cikkszám szerint:

  • TDS-150 - "TLV DevOps Skeleton" Frontend optimization modul
  • TDS-160 – „TLV DevOps Skeleton” Analyst modul (Synthetic)
  • TDS-101 - "TLV DevOps Skeleton" Digital Experience Monitoring modul (DEM)

Bővebben