Skip to main content

Dynatrace DEM - Digital Experience Management

A végfelhasználói élmény monitorozása

A digitális szolgáltatások esetében a kulcsfontosságú, hogy ismerjük, milyen szolgáltatásminőséget kap a távoli felhasználó, milyen problémákkal küzd, a rendszerünktől milyen válaszokat kap kéréseire. Növelhetjük az eladásokat és a vevők elkötelezettségét azáltal, hogy ha a szolgáltatás minőségét folyamatosan mérjük és javítjuk.

A Dynatrace DEM technológia közvetlenül a távoli felhasználó kliensgépéről (böngésző vagy natív mobil alkalmazás) végzi a méréseket és pontos információt nyújt minden felhasználó minden egyes lépéséről és az arra adott válaszidőkről, esetleges hibákról. Valós időben méri és értékeli az elégedettségi indexet.

  • Az aggregált adatokat földrajzi régiók, végponti technológia (oprendszer, böngésző tipus), kommunikációs vonali technológia, ügyfélcsoport stb. szerint képes megmutatni.
  • Közös mérési platform, közös nyelv az üzleti, az IT és a szolgáltatás menedzsment csoportoknak a digitális szolgáltatások javítása érdekében
  • Böngészős, mobil és/vagy hibrid alkalmazások felügyeletére
  • Közvetlen együttműködés a Dynatrace rendszerrel: a felhasználó lépéseire adott válaszok végig követhetőek az alkalmazás architektúra szerver oldali rétegein.