Skip to main content

Digitális üzleti folyamatok felügyelete

A Dynatrace lehetőséget ad arra, hogy összekapcsoljuk a tranzakciókhoz kötődő teljesítmény adatokat és a végfelhasználó által érzékelt minőség paramétereket (UX). Ezek üzleti kontextusba helyezésével, a felhasználók műveleteinek automatikus követésével, a tranzakciókból származó üzleti típusú adatok feldolgozásával a Dynatrace segíti az üzleti eredmények elemzését, az üzleti siker vagy sikertelenség és a technikai aspektusok összekötését.

A Dynatrace által szolgáltatott analitikai adatok, kimutatások közvetlenül hozzájárulhatnak az üzleti eredményesség és a végfelhasználói benyomások javításához.

Az üzleti jelentőségű metrikák (pl. konverziós arányok, árbevételi adatok) megjelenítése termékenként, ügyfélszegmensek szerint, földrajzi adatok szerint stb. jelentősen segítheti az oldalelhagyási ráta csökkentését és a konverziók optimalizálását.

A mesterséges intelligenciával támogatott anomális detektálás és automatizált hibaok feltárás, az automatikus figyelmeztetések révén üzleti workflow lépések (is) indíthatók, változtatások kezdeményezhetők.