Skip to main content

Közbeszerzés

Telvice DevOps Skeleton megoldáscsalád

A forgalmazott Telvice DevOps Skeleton megoldáscsaládunk a DevOps megközelítést használva a fejlesztési folyamat jellemző lépéseit támogatja, és az üzemeltetés folyamatos optimalizálásához ad egyre teljeskörűbb hozzáadott értéket. Ennek szellemében egy – döntő többségében open source eszközökből felépített - folyamatos integrációs megközelítést tartalmazó keretrendszerbe foglalja össze a tesztelési, mérési és optimalizálási feladatok elvégzésére szolgáló eszközöket.

A Telvice DevOps Skeleton felépítésénél szem előtt tartottuk, hogy olyan technológiákra építsük a megoldásainkat, amelyek széles fejlesztői bázissal és stabil piaci jelenléttel rendelkeznek, hogy mind a mi megoldásunk, mind pedig a felhasználóink megfelelően védettek legyenek. Megoldásunk Linuxra épül, amelyből mind a Suse, mind a Redhat disztribúciót támogatjuk, emellett  a Telvice DevOps Skeleton az alábbi termékekre támaszkodik:

 • Apache Subversion
 • Apache Maven
 • Nexus Repository Management
 • Cobertura
 • SonarQube
 • Kubernetes
 • GIT
 • Jenkins
 • Apache JMeter
 • JUnit
 • Selenium
 • Gitlab

A fentieken kívül megoldásunk integráns részét képezik saját fejlesztésű komponensek, valamint a Dynatrace, mint nem open source megoldás. Ezekre vonatkozóan partnereink felé a teljes open source megoldáscsomaghoz illeszkedően kialakított, kiemelt minőségű támogatást biztosítunk, hogy ügyfeleinket semmilyen hátrány ne érhesse.

A Telvice DevOps Skeleton megoldáscsalád három fő szolgáltatáscsomagot és azokon belül több modult tartalmaz azért, hogy ügyfeleink mindig testreszabott megoldásokat használhassanak. A három szolgáltatáscsomagunk a

A Telvice DevOps Skeleton moduljai bérlet formában érhetőek el, a minimális szoftverbérleti időszak jellemzően 1 év, a maximális bérleti időszak pedig 3 év. A rendszerben foglalt szoftver-komponensek szoftver-követési szolgáltatása a bérleti időszakra vonatkozóan benne foglaltatnak a bérleti díjban. Az egyes modulok egymástól függetlenül használhatóak (egyes kivételektől eltekintve).

Ügyfeleink számára a szoftvermegoldásaink előnyeinek maximális kiaknázása érdekében további szoftverkövetési és support szolgáltatást nyújtunk, amelynek keretében többek között az egyes modulok testreszabását, tanácsadást és konkrét, egyedi, ügyfélspecifikus problémák megoldását vállaljuk. Azért, hogy minden partnerünk a neki megfelelő szolgáltatási szintű támogatást kaphassa három szolgáltatási szintet alakítottunk ki, különféle benne foglalt szolgáltatás mennyiséggel és szolgáltatási paraméterekkel.

A szolgáltatási csomagjaink a következők:

TDS-110 - "TLV DevOps Skeleton" Szoftverkövetési és support egység Silver

Alap támogatási csomag, moderált SLA-kkal és erőforrás lekötéssel. Költséghatékony, kisebb igénybevétel esetén alkalmazható.

TDS-111 - "TLV DevOps Skeleton" Szoftverkövetési és support egység Gold

Normál támogatási csomag, kiegyensúlyozott SLA-kkal és erőforrás lekötéssel. Normál igénybevétel esetén alkalmazható, amikor a költségek mellett a performancia is fontos.

TDS-112 - "TLV DevOps Skeleton" Szoftverkövetési és support egység Diamond

Kiemelt támogatási csomag, kiemelt SLA-kkal és nagy erőforrás lekötéssel. Jellemzően akkor alkalmazható, amikor a Skeleton megoldás sok eleme üzletileg kritikus szerepet játszik a megrendelő életében.