Skip to main content

Közbeszerzés

Front-end optimalizálás és felügyelet

Ügyfeleink visszajelzései alapján továbbfejlesztettük megoldásunkat, hogy a gyorsabb és jobb minőségű fejlesztéseken és az optimalizált üzemeltetési megoldásokon túl ügyfeleink ügyfeleinek magas színvonalú digitális kiszolgálását is megfelelően tudjuk támogatni. Ennek érdekében alakítottuk ki a Telvice DevOps Skeleton harmadik lábát, amely az ügyfél oldalon érzékelhető minőség fenntartását és javítását célozza. Ennek keretében az eszközeinkkel folyamatosan támogatjuk ügyfeleinket a digitális csatornáik állandó mérésében és akár automatikus beavatkozások elindításában, ha a felhasználók által érzékelhető szolgáltatásminőség csorbát szenved, illetve állandó optimalizációs megoldásokkal segítjük őket az elérhető legjobb színvonal teljesítésében.

Az ide kapcsolódó termékeink cikkszám szerint:

TDS-150 - "TLV DevOps Skeleton" Frontend optimization modul

A modul célja, hogy a végfelhasználók felé megjelenő digitális csatorna tartalmak megjelenítési sebességét javítsa. A statikus tartalmak gyorsítótárazott betöltésével növeli a felhasználói elérést és csökkenti a várakozási időket, ezzel javítva az ügyfélélményt.

TDS-160 – „TLV DevOps Skeleton” Analyst modul (Synthetic)

Folyamatos elérhetőség ellenőrzést biztosít a felügyelt rendszereken akár olyan időszakban is, amikor nincsenek valós felhasználói egy rendszernek (pl.: éjszaka). A használatával elkerülhető, hogy már csak ügyféljelzések alapján értesüljünk egy-egy hibáról a digitális csatornák vonatkozásában.

TDS-101 - "TLV DevOps Skeleton" Digital Experience Monitoring modul (DEM)

A valós felhasználók „user journey”-jének követésén keresztül segít abban, hogy képet alkothassunk a rendszereink valós működési, illetve a felhasználók által érzékelt paramétereiről. Főleg marketing, szolgáltatásfejlesztési és ügyfélkezelési területek számára nyújt releváns információkat.