Skip to main content

Közbeszerzés

Fejlesztési folyamat támogatás

A fejlesztési folyamat támogatás során a forrás modulokból kiindulva automatikusan felépíti a futtatható programterméket, telepíti azt a megfelelő környezetekben, az egyes fázisokban szükséges tesztlépéseket és ellenőrzéseket végrehajtja, dokumentálja. A fejlesztés számára egy koherens release-kezelési keretet és megoldást ad, amiben az összetartozó forrás modulok, adatbázis sémák, az egyes build lépések és tesztek futási eredményei összerendelten, a release- és verzió azonosítóhoz rendelten tárolódnak és visszakereshetők.

A fejlesztés folyamatába illeszkedő tesztelési lépések mellett (unit tesztektől, a funkcionális, integrációs és teljesítményteszteken át a javításokat követő regressziós tesztekig) a folyamatot végig kísérik a minőség ellenőrzési lépések, ahol a kódminőség vizsgálatra és az azt funkciójában és jelentőségében felülmúló, a működést és biztonságot vizsgáló, elemző és értékelő megoldás alkalmazására is sor kerül.

Kapcsolódó termékeink cikkszám szerint:

TDS-100 - "TLV DevOps Skeleton" Alapmodul (HU)

Felügyeleti és elemző modul, amelynek segítségével a back-end oldali folyamatok teljes mélységükben láthatóvá és elemezhetővé válnak. A felügyelt rendszerek automatikus hibadetektálását és a hibaokok keresését nyújtja a felhasználók felé ezáltal megkönnyítve az üzemeltetési és fejlesztési folyamatok során felmerülő hibák kezelését.

TDS-120 – „TLV DevOps Skeleton” Flexible egység (HU óra)

A TDS-100 alapmodulhoz hasonló funkcióval rendelkező modul, amelynek a felhasználási területe a licencelési módja miatt más lehetőségeket nyújt. Ez egy időalapú elszámolású modul, amely költséghatékony és rugalmas megoldást jelent olyan esetekre, amikor egy-egy komponenst, vagy fejlesztési ágat csak rövidebb időszakra vonatkozóan szükséges felügyelni és elemezni.

TDS-140 - "TLV DevOps Skeleton" Pipeline modul (CI/CD)

A DevOps folyamat gerincét képező modul, amelyhez szabadon integrálhatóak különféle fejlesztő és környezet üzemeltető eszközök. A modul biztosítja, hogy csak az előírt szabályoknak megfelelő, minőségbiztosított kódváltozatok tudjanak éles üzembe kerülni.

TDS-103 - "TLV DevOps Skeleton" Application Security modul (AppSec)

A TDS-100, vagy TDS-120 modulok által felügyelt infrastruktúra és szoftverkódok biztonságát felügyelő modul. A segítségével automatikusan feltárhatóak a szoftverinfrastruktúrában meglévő, vagy a fejlesztési folyamatba bekerülő kódok sebezhetőségei. A DevOps folyamatban és élesüzemben egyaránt használható.

TDS-130 - "TLV DevOps Skeleton" Infra Optimization modul

IT infrastruktúra erőforrásfelhasználásának optimalizálását végző modul, amely a felhasználók által megadott célok elérése irányába összehangoltan változtatja az infrastruktúrát felépítő alkalmazások paramétereit. A DevOps folyamatban és éles üzemben egyaránt használható.