Skip to main content

Közbeszerzés

A Telvice Zrt. termék- és szolgáltatás portfóliója elérhető a központosított közbeszerzés keretmegállapodásain keresztül is.

A jelenleg hatályos keretmegállapodásainkkal, a megrendelések ügymenetével kapcsolatban felmerülő kérdésekre készséggel válaszolnak kereskedő kollégáink.

Kérdését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkön, vagy a +36 23 889107 telefonszámunkon várjuk.

Hatályos közbeszerzési keretmegállapodással a következő termékkörökre vonatkozóan rendelkezünk:

Homogén hálózati eszközök és kiegészítők beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése

Keretmegállapodás tárgya: Homogén hálózati eszközök és kiegészítők beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítéseDKM01HNET21

A keretmegállapodás hatályba lépése: 2021.09.30. 00:00

Hatálya: 2024.12.01. 00:00

Telvice DevOps Skeleton megoldáscsomagban foglalt termékek viszonteladóinkon keresztül érhetőek el a DKÜ keretszerződésben

Telvice DevOps Skeleton megoldáscsalád

A forgalmazott Telvice DevOps Skeleton megoldáscsaládunk a DevOps megközelítést használva a fejlesztési folyamat jellemző lépéseit támogatja, és az üzemeltetés folyamatos optimalizálásához ad egyre teljeskörűbb hozzáadott értéket. Ennek szellemében egy – döntő többségében open source eszközökből felépített - folyamatos integrációs megközelítést tartalmazó keretrendszerbe foglalja össze a tesztelési, mérési és optimalizálási feladatok elvégzésére szolgáló eszközöket.