Skip to main content

DevOps támogatás

Hatékony csapatmunka - jobb minőség - gyorsabban

Automatizált DevOps támogatás a hatékonyabb build-deploy folyamatért, „Quality Gate” funkcióval.

Dynatrace DevOps

A Dynatrace platform rendkívüli diagnosztikai képességeivel hatékonyan támogatja a teljes fejlesztési - tesztelési folyamatot. Az AI segítségével a komponensek közötti kapcsolatok és függőségek millióit pillanatok alatt képes kiértékelni, ok-okozati elemzést végezni és a probléma gyökérokát meghatározni.

 • Folyamatos visszacsatolás
  Az MI folyamatos visszajelzést ad a fejlesztőknek, a tesztelőknek, az üzemeltetőknek és az üzleti csapatoknak.

 • Mérés és kommunikáció
  Az egy helyről származó, koherens és megbízható információk a csapatmunka és a döntések hatékonyságát javítja.

 • CI/CD pipeline
  A forráskód ellenőrzésétől a tesztelés és telepítés lépéseit automatizálhatjuk. Ez fontos lépés az önjavító rendszerekhez.

 • Felgyorsítja a hibák azonosítását és javítását

 • Automatikusan feltárja az alkalmazás valós architektúráját, a belső kapcsolatrendszerét, megmutatja az egyes tranzakciók tényleges lefutásának láncát, akár a metódusok szintjén

 • Rávilágít a hibák keletkezésének helyére és körülményeire

A MI MEGOLDÁSUNK

Telvice Continuous Delivery (TCD)

A nagyvállalati IT alkalmazások fejlesztési, tesztelési és éles telepítési folyamatainak teljeskörű automatizálása konténeres és monolitikus környezetben

A TCD keretrendszer olyan standardizált folyamatot biztosít, amely végigkíséri és automatizálja az alkalmazás életciklusának lépéseit a fejlesztéstől kezdve a tesztelésen át egészen a „deploy”-olási és élesítési feladatokig, beleértve a minőségbiztosítási-vizsgálatot  (TQG, Telvice Quality Gate) is.

Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan tudjuk hatékonyabbá tenni a te vállalatod digitális teljesítményét? Keress minket további információért!