Skip to main content

Hírek

| Hírek

A Telvice MI-megoldásai az üzemeltetésben

A mesterséges intelligencia minden szegmensben egyszerre és robbanásszerűen jelent meg, de természeténél fogva az IT-ban hozta a legnagyobb változásokat. Az egyik látványos terület, ahol egy speciálisan erre fejlesztett AI ki tudja bontani képességeit, az informatikai rendszerek felügyelete.

| Hírek

Dynatrace: A felhőalapú monitoring éllovasa

Az informatika dinamikus fejlődése közepette a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell a változó környezethez. A cikkben részletesen megvizsgáljuk, hogyan segíthet a Dynatrace a felhő alapú monitoring területén, különös tekintettel a digitális átalakulásra és a DevOps elvekre.

| Hírek

Magyar szakember kapta idén a Dynatrace Community Rockstar Díjat

Február elején, Las Vegasban tartotta éves konferenciáját a Dynatrace, melyen a világ minden tájáról több, mint 4000 szakember vett részt. Itt adták át a  Community Rockstar díjat. A rangos elismerést minden évben egyetlen személy kaphatja meg a világon, és idén a választás első magyarként Mizsei Jánosra, a Telvice Zrt. munkatársára esett. A díjat a Dynatrace Community szakmai közösség építéséért és támogatásáért kapta. A nem mindennapi elismerésről a frissen kitüntetett IT-szakembert kérdeztük.
| Hírek

Karácsonyi adomány a budapesti Kaffka Margit Utógondozói és Gyermekotthoni Központnak

Harmadik éve döntünk úgy, hogy karácsony alkalmából adományozással fejezzük ki társadalmi felelősségvállalásunkat.

| Hírek

Stratégiai partnerségre lép a Mindbreeze és a Telvice, a közös pont a digitális transzformáció

A Mindbreeze, az információs insightok területén az applikációk és felhőszolgáltatások vezető szolgáltatója és a Telvice stratégiai partnerséget indít a sikeres együttműködés érdekében. Az IT-szolgáltató egyedi és testreszabott megoldásokkal támogatja a vállalatok digitális átalakulási folyamatainak előmozdítását.

| Hírek

A Kubernetes sötét oldala?

 

Szabadítsd fel a Kubernetes alkalmazásokban rejlő teljes potenciált! Csatlakozz az "Ignite by Akamas" eseményhez 2023. január 25-én 18.30-tól.