Skip to main content
| Hírek

Újabb karácsonyi adomány a Sztehlo Gábor Gyermekotthonnak

Karácsony alkalmából, a Telvice Zrt. 500 000 Ft-os adománnyal támogatta a budaörsi érdekeltségű, Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon két Budaörsi Lakásotthonát a „Nem vagy egyedül Alapítványon” keresztül.

Azt gondoljuk, hogy a karácsonyi időszakban és a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben különösen fontos azokra figyelni, akiknek nem adatott meg a családi fészek melege. Felelős gondolkodású cégként törekszünk hosszútávú partnerségek kialakítására, éppen ezért újra és újra visszatérünk adományainkkal a két budaörsi Lakásotthon lakóihoz, akiket az első pillanattól kezdve a szívünkbe zártunk.

A Budaörsön működő Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon két Lakásotthonában 11, illetve 12 állami gondozásban lévő gyermek nevelkedik, 6-6 gondozó munkatárs segítségével. A két lakásotthon 2012 óta működik Budaörsön, ahol az elsődleges cél, hogy olyan környezetet alakítsanak ki a gyerekek számára, ami sokkal inkább családi légkörhöz hasonlítható, mint egy klasszikus intézeti környezethez.

Bízunk benne, hogy az adomány segítségével a Gyermekotthonban lakó gyerekek karácsonyát szebbé tudjuk varázsolni, illetve közvetlen környezetük felszereltségén, kényelmén is tudunk javítani.

Meglepetésekkel teli, meghitt karácsonyt kívánunk az Otthonok lakóinak és dolgozóinak!

 

További információ:

Vitkóczi Vera

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

T: 30 9790 149