Skip to main content
| Hírek

Tavaszi eseményeink

Az elmúlt másfél évben már több alkalommal szerveztünk ügyfeleink és leendő ügyfeleink számára szakmai programmal egybekötött online borkóstolót. A nagy sikerre való tekintettel idén is folytatjuk ezt a hagyományt, ezért több ilyen esemény is várható tavasszal. 

Meglévő ügyfeleink számára áprilisban tartunk szakmai esttel egybekötött online gin kóstolót. Az est témája a Dynatrace hosszabb távú, szervezeti egységeken átívelő perspektíváinak bemutatása. 

A rendezvényről bővebb információ az alábbi linken található: 

DynaTaste, szakmai esttel egybekötött gin kóstoló, 2022.04.27. , 18.00 h

Agenda: 

  1. Köszöntő
  2. Software Intelligence Strategy - Veréb Elemér /Provice Kft.

Az előadás során a monitoring stratégián túlmutató, Software Intelligence Strategy (SIS) bemutatásáról lesz szó. A módszertan segítségével meghatározhatóak a stratégiai célok, mérhetővé válik az előrehaladás, és egy letisztult roadmap segítségével a kitűzött időhorizonton nyomon követhetőek a szükséges projektek, intézkedések.

  1. Optimized for business: how to ensure the highest performance & resilience at the lowest cost (angol nyelvű előadás) - Giuseppe Nardiello /Akamas

Új megközelítésében hallhatunk arról, hogy optimalizált költségek mellett hogyan biztosítható egyszerre a maximális szolgáltatás-performancia és -reziliencia a vállalatok életében.

  1. Stabil működés valós idejű, releváns sérülékenységi információk segítségével – Hőgye Attila /Telvice Kft.

Ez a terület viszonylag új a Dynatrace-en belül, de egyre fontosabbá válik az egyre komplexebb IT környezetek miatt. A demóval egybekötött előadás során megismerhetjük, hogy a jelenlegi biztonsági kihívásokra milyen releváns válaszok adhatók.

  1. Gin kóstolás

Az angol királynő kedvenc itala egyszerre gyógyszer és ital. Évekig az egyik legismertebb és legkeresettebb long drink a gin tonik volt, majd lassan kikopott a népszerű italok köréből. Jelenleg újra az élre tört és egyre szofisztikáltabb formában találkozhatunk vele. A kóstolásban segítségünkre lesz hazánk legelismertebb gin szakértője, Morafcsik Péter.

 

Májusban a Dynatrace-t még nem használó ügyfeleink számára tartunk szakmai estet, ahol esettanulmányok és demo segítségével mutatjuk be a Dynatrace Software Intelligence Platform-ot. A program részeként online borkóstolót is tartunk Herczeg Ágnes nemzetközi borszakértő részvételével. 

DynaTaste, szakmai esttel egybekötött online borkóstoló, 2022.05.11.

A rendezvényről további részletek később várhatók.

Bármilyen további kérdés vagy regisztrációs szándék esetén forduljanak bizalommal marketinges Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.