Skip to main content
| Hírek

Stratégiai partnerségre lép a Mindbreeze és a Telvice, a közös pont a digitális transzformáció

A Mindbreeze, az információs insightok területén az applikációk és felhőszolgáltatások vezető szolgáltatója és a Telvice stratégiai partnerséget indít a sikeres együttműködés érdekében. Az IT-szolgáltató egyedi és testreszabott megoldásokkal támogatja a vállalatok digitális átalakulási folyamatainak előmozdítását.

 

A Mindbreeze InSpire insight engine-jével abban segít a különböző méretű és más-más iparágakban tevékenykedő vállalatoknak, hogy tudásukat elérhetővé tegyék, és minél több funkcionális területen legyen képesek hozzáadott értéket teremteni. Az intelligens megoldás a hagyományos keresési módszerek és a kifinomult adatelemzési megközelítések kombinációjával értelmezi az üzleti információkat, és választ ad a kritikus üzleti kérdésekre.

"Értéknövelt viszonteladó partnerként és IT-szolgáltatóként a Telvice megtiszteltetésnek érzi, hogy olyan innovatív márkákkal dolgozhat együtt, mint a Mindbreeze. A digitális értékteremtést a küldetésünknek tekintjük, ezért elkötelezettek vagyunk ügyfeleink igényeinek teljesítésében és üzleti potenciáljuk növelésében" - mondta Darabos Tamás, a Telvice vezérigazgató-helyettese. "A Mindbreeze-vel való partnerség nagyban segít minket abban, hogy az előhívott információk és meglátások révén még hatékonyabb ökoszisztémát tudjunk kiépíteni vállalati ügyfeleink számára."

"Ügyfeleink sikeréhez elengedhetetlenek a hozzáértő partnerek. Ezért célunk, hogy olyan megbízható partnereket találjunk, akiknek szolgáltatáskínálata tökéletesen kiegészíti termékeinket és megoldásainkat" - magyarázza Daniel Fallmann, a Mindbreeze alapítója és vezérigazgatója. "Nemcsak a Telvice sokéves iparági tapasztalata és termékportfóliója illeszkedik pontosan, hanem az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy új földrajzi piacokra lépjünk be, és így még közelebb működjünk ügyfeleinkhez."

A Mindbreeze InSpire-t közel 20 éve folyamatosan fejlesztik, egyre több funkcióval és alkalmazási lehetőséggel bővítik, így egyre hatékonyabbá és intelligensebbé válik.

Jelenleg a világ több, mint 2000 legnagyobb vállalata használja a legkülönbözőbb iparágakban a Mindbreeze AI-alapú Insight Engine-jét, hogy hatékonyabban és intelligensebben kezelje információit.

A Telvice-ről

A Telvice piacvezető megoldásaival hatékonyan fejleszti a vállalatok digitális teljesítményét Magyarországon. A Telvice segíti ügyfelei vállalati működésének mély megértését, valamint az automatizált és AI vezérelt operációs-, fejlesztési- és üzleti folyamatok támogatásával biztosítja versenyképességüket.

További információért látogasson el a http://www.telvice.hu weboldalra, vagy kövessen minket a Linkedin-en.

A Mindbreeze-ről

A Mindbreeze az információ megismerését szolgáló applikációk és felhőszolgáltatások vezető szolgáltatója. A Mindbreeze termékei az alkalmazott mesterséges intelligencia alkalmazásával támogatják az információk elemzését, megértését és hatékony hálózatba kapcsolását. Ez lehetővé teszi a vállalati tudás konszolidált áttekintését - függetlenül attól, hogy az adatokat hol és hogyan tárolják.

További információért látogasson el a www.mindbreeze.com weboldalra, vagy kövessen minket a LinkedIn és a Twitter @Mindbreeze oldalakon.

 

Sajtókapcsolat

Mindbreeze

Kathrin Stadler

+43 732 606162-0

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telvice

Vitkóczi Vera

+36 30 9790149

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az eredeti sajtóközlemény az alábbiakban érhető el:

Mindbreeze and Telvice Launch Strategic Partnership in the Area of Digital Transformation | Business Wire