Skip to main content
| Hírek

Marketing kampányok támogatása Dynatrace-szel

Minden cég számára fontos, hogy a marketing kampányok elérjék a célközönséget, hatékonyan támogassák az értékesítési célokat és lead-eket generáljanak.

Számos eszköz létezik, amelyekkel nyomon tudjuk követni, illetve mérni a kampányok teljesítményét, ezekkel meghatározhatjuk, hogy melyek a legjobb reklám csatornák és hirdetés típusok, amelyekkel a legnagyobb sikert érhetjük el. Abszolút standardnak számít a Google Analytics, amely az UTM "Urchin Traffic Monitor" segítségével szolgáltatja a kampánymenedzsmenthez szükséges adatokat.

A Dynatrace szintén támogatja az UTM tag-eket és ezzel további értékes adatokkal tudja kiegészíteni a Google Analytics elemzéseket, hogy még több információnk legyen a kampányok optimalizálásához.

Miért érdemes a kettőt együtt használni?

Három fontos marketing kérdés, amelyre a Dynatrace választ ad a Google Analytics mellett:

  • Tapasztalhatnak a látogatóim olyan hibákat vagy lassulást, amelyek rombolják az ügyfélélményt? (Lassú az oldal betöltése vagy oldal betöltési hibák jelentkeznek.)
  • A legfontosabb oldalaim, amelyekbe a legtöbbet invesztáltam (kampányok, reklámok, blog post-ok stb.) elég gyors válaszidővel rendelkeznek, hogy maximalizálni tudjam a konverziót? (Pl. 2.5 másodperc a célom!)
  • Mennyire szeretik és használják az oldalaimat a látogatók? Végiggörgetik az oldalaimat, kilkkelnek a képekre vagy linkekre? Megtalálják azt az oldalelemet, amire szeretnénk felhívni a figyelmet? (A Session Replay segítséget nyújt a marketing- és a design csapatnak ebben, hogy optimalizáljuk az oldalainkat.)

Az alábbi blog posztokban további információkat találhattok arról, hogyan tudjátok extra módon támogatni a marketing kampányokat Dynatrace segítségével:

Google Analytics and Dynatrace - Why you need both | Dynatrace news
Optimize your marketing campaign investment by leveraging BizDevOps | Dynatrace news
A Dynatrace champions guide to get ahead of digital marketing campaigns | Dynatrace news

Várjuk az esetleges tapasztalataitokat, illetve kérdéseiteket a fenti információkkal kapcsolatban!

Nem ismered még a Dynatrace platformot?

Kezdd el még ma kipróbálni a 10 éve piacvezető Application Performance Management platform FREE TRIAL -t, hogy működés közben is lásd!