Skip to main content

Hírek

| Archívum

DPC Java Bar - Hibakeresés Dynatrace-szel

DPC Java Bar meetup  - 2013. május 23-án 18:00 órakor

dpcjavabarA DPC Java Bar a DPC Consulting és a HOUG.j Java Szakosztály közös rendezvénysorozata. A szokásos meetup formátummal (rövid bevezető előadások) ellentétben, a JavaBar keretében inkább mélyebb szakmai előadások hangzanak el (főleg Java, JS, HTML5), előismereteket is igénylő, kifejezetten haladó témákban. A 60 perces prezentációt kötetlen beszélgetés követi, ahol is a szervezők mindenkit jávai kávéval várnak.

| Archívum

Automata iktató - Csak dobja be

24 órában fogadja a szabadalmi, védjegy és egyéb bejelentéseket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Az SZTNH olyan, a Telvice Kft. által készített automata iktató készüléket, kioszkot állított fel a Garibaldi utcai épülete földszintjén, amelynek segítségével a hét minden napján, hétvégén is 24 órában képes fogadni a bejelentéseket, beadványokat.

| Archívum

HOUG 2013 - Beszélgetés az ALM eszközökről

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) 2013. április 8-10. között idén 17. alkalommal rendezi meg éves nagy szakmai konferenciáját Siófokon az Azúr Hotelben.

A program keretében Bakai Balázs kollégánk meghívást kapott az alkalmazás életciklus menedzsment (ALM) rendszerekről szóló kerekasztal beszélgetésre, amelyre április 8-án 16.00 órakor kerül sor.

| Archívum

Dynatrace első kézből

Kollégánk, Bakai Balázs a tavalyi banki stabilizációs projektről és a Dynatrace szoftverről tart egy körülbelül 50 perces előadást a

2013. március 20-án, 18:00 órától

megrendezésre kerülő következő Java User Meeting (JUM)  fejlesztői konferencián.

Helyszín: SZTAKI előadóterme (1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22)

| Archívum

Hibajavítás felsőfokon

A magyarországi Raiffeisen Bank alkalmazásainak teljesítmény javítására egy "SWAT team"-et állított fel. A Compuware dynaTrace szoftver segítségével ez a csapat 30-szorosára gyorsította az alkalmazás teljesítmény problémák okainak azonosítását!

Melegh Csanád, a Raiffeisen Bank Alkalmazás Üzemeltetési vezetője 2013. január 31-én, nemzetközi érdeklődésre is számot tartó, élő webes előadásban számolt be a tapasztalatokról.

| Archívum

Dynatrace tapasztalatok - Élő webes előadás és fórum

A Raiffeisen Bank 30x gyorsabban hárítja el a teljesítménybeli és stabilitási problémákat

Időpont: 2013 január 31. 11 óra

Magyarországon a Raiffeisen Banknál a Compuware dynaTrace rendszerbe állításával akár 30x gyorsabban tudják beazonosítani és elhárítani a rendszer teljesítménybeli és stabilitási problémáit. Ennek köszönhetően közel egy éve nem fordult elő nem tervezett rendszerleállás. A Raiffeisen Bank Alkalmazás Üzemeltetési Osztályának vezetője, Melegh Csanád élőben számol be arról, hogyan érték el ezeket az eredményeket.

Az előadás angol nyelvű, a részvételhez regisztráció szükséges.