Skip to main content
| Hírek

Adomány a hajdúszoboszlói térség rászoruló családjainak

A Telvice Zrt.-vel együttműködésben a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány laptopokat ajándékozott a Hajdúszoboszlói Kistérségi Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központnak, mellyel a térségben lakó, hátrányos helyzetű családok digitális esélyegyenlőségén szeretnének javítani.

Digitális esélyegyenlőség alapítvány, Telvice Zrt.
Sajtóközlemény

A Digitális Esélyegyenlőség Alapítvánnyal és a Nemzeti Agrárkamarával összefogásban újabb intézményt támogat a Telvice Zrt. 20 db notebook-kal. Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere a mai napon vette át a cég irodájában Koródi Bálint vezérigazgatótól a laptopokat, melyek nagy segítséget jelentenek majd a helyi rászoruló családoknak.

„A korábbi projektekhez hasonlóan most is a digitális esélyegyenlőség megvalósítását tartottuk szem előtt az adományozásnál. A HKSZK közreműködésével olyan, a hajdúszoboszlói térségben lakó családokat támogatunk, ahol a korlátozott anyagi lehetőségek miatt a gyerekek nem jutnak hozzá a tanuláshoz szükséges digitális eszközökhöz.  A notebook-ok elsősorban a rászoruló gyerekek hatékonyabb tanulását és az információhoz való szabad hozzáférésüket segítik majd, növelve ezáltal jövőbeni boldogulásuk sikerét. A Hajdúszoboszlói Kistérségi Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai rendszeres kapcsolatban vannak a hátrányos helyzetű családokkal, ezért kérte fel őket polgármester úr arra, hogy válasszák ki, mely családokban lesz a legjobb helye a notebook-oknak.”- nyilatkozta Koródi Bálint, a Telvice Zrt. elnöke.

„Mind a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány, mind a Telvice Zrt. informatikával kapcsolatos területen tevékenykedik, ezért nagy öröm számunkra, hogy hátrányos helyzetben lévő családok digitális felzárkóztatását segíthetjük.”

További információ:

Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány - Koródi Bálint  - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telvice Zrt. - Vitkóczi Vera - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.