Hírek

| Hírek

Van-e élet a DevOps-on túl?

 Hová tart az IT világ, azon belül is a nagyvállalati informatikai működés? Mit jelent és mi a jelentősége a DevOps fogalmának, és mi köze ehhez egy kis magyar cégnek? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk a Telvice cikksorozatának negyedik, összefoglaló részében, beszélgetőtársunk Szajkó György, a Telvice Kft. ügyvezető igazgatója.

| Hírek

Amikor a felhasználói élmény a siker alapja

Nem vagyunk már messze attól, hogy a Google a tartalom és a beágyazottság szempontjain kívül a felhasználói élmény alapján is rangsorolja a weboldalakat. Ha ezt a jövőképet igazán komolyan vesszük, akkor mélyebben meg kell ismerkednünk a Digital Experience Monitoring-gal (DEM), vagyis a felhasználói élmény monitorozásával. Cikksorozatunk harmadik részében a Telvice Kft. szakértőivel, Hőgye Attilával és Rausch Márkkal beszélgettünk.

| Hírek

Mesterséges intelligenciával támogatott harmadik generációs monitoring

A harmadik generációs monitoring megoldások mélyebb betekintést nyújtanak az alkalmazások belső működésébe, ebben a mesterséges intelligencia is segítégünkre van. Cikksorozatunk második részében a Telvice Kft. szakértői, Hőgye Attila és Rausch Márk a harmadik generációs monitoring megoldásban rejlő technológiai- és üzleti értékeket mutatják be.  

| Hírek

Forma-1-es sebességre kapcsolt az ICT világ

Soha nem látott sebességgel érkeznek a változások a cégek életébe, amellyel a fejlesztési és innovációs folyamatok felgyorsításával és minőségének növelésével tudunk lépést tartani. A megoldás: automatizáció. A Telvice Kft. cikksorozatának első része. Az Accenture felmérése szerint például a kényszerű lezárások után az emberek egyharmada már az összes vásárlását online intézi. A deVere Group elemzése meg azt mutatja, hogy a pénzügyi alkalmazások használata a karanténhelyzet elrendelése után 72 százalékkal nőtt egyetlen hét alatt. 

| Hírek

Miért jó nekünk a 3. generációs monitoring?

 Az APM hőskorában a Java gyors előretörésével megjelent az igény a performancia mérésére (Gen1). Ekkor a nagyvállalati infrastruktúrák még inkább statikusak voltak¸ a monolitikus, nagy alkalmazások mérése, üzemeltetése jelentette a kihívást. Az alkalmazások külső kapcsolatrendszere ebben az időszakban viszonylag egyszerű volt. A 2000-es években láthattuk a SOA (Service Oriented Architecture) elterjedését, és megvolt a realitása annak, hogy a rugalmassági és agilitási mutatók határozottan emelkedjenek.

| Hírek

Mitől lesz digitális az oktatás?

Április elején a Telvice és a Provice Kft. a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvánnyal karöltve, 1 millió Ft értékben tableteket adományozott a Budapest IX. Kerület Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola alapítványának, melyeket az iskola hátrányos helyzetű diákjai kaptak meg, hogy be tudjanak kapcsolódni a távoktatás folyamatába. A tableteket sikeresen használatba vették a diákok, mi pedig Török Alfréddal, az iskola igazgatójával beszélgettünk a digitális oktatás helyzetéről.

Kövessen a Facebookon

Kapcsolat

  • Cím:
    2040 Budaörs, Szabadság út 135.
  • Telefon:
    +36 23/889-107
  • E-mail:
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Minden jog fenntartva © Telvice Kft. 2009-2021
Oldaltérkép