Skip to main content

Hírek

| Hírek

Stratégiai partnerségre lép a Mindbreeze és a Telvice, a közös pont a digitális transzformáció

A Mindbreeze, az információs insightok területén az applikációk és felhőszolgáltatások vezető szolgáltatója és a Telvice stratégiai partnerséget indít a sikeres együttműködés érdekében. Az IT-szolgáltató egyedi és testreszabott megoldásokkal támogatja a vállalatok digitális átalakulási folyamatainak előmozdítását.

| Hírek

A Kubernetes sötét oldala?

 

Szabadítsd fel a Kubernetes alkalmazásokban rejlő teljes potenciált! Csatlakozz az "Ignite by Akamas" eseményhez 2023. január 25-én 18.30-tól.

 
| Hírek

Újabb karácsonyi adomány a Sztehlo Gábor Gyermekotthonnak

Karácsony alkalmából, a Telvice Zrt. 500 000 Ft-os adománnyal támogatta a budaörsi érdekeltségű, Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon két Budaörsi Lakásotthonát a „Nem vagy egyedül Alapítványon” keresztül.

| Hírek

Mobil alkalmazások monitoringja Dynatrace-szel

Mindannyian érzékeljük, hogy mennyire felértékelődött a mobiltelefonon használt alkalmazások megbízhatósága azáltal, hogy az ügyfelek egyre szélesebb körben, egyre komplexebb műveletekre használják telefonjaikat. 

 

Mobil eszközökön keresztül végzünk szinte mindent, banki tranzakciókat hajtunk végre, bankszámlát nyitunk, biztosítást kötünk, repülőjegyet foglalunk, sportfogadást kötünk, parkolást indítunk, befizetjük a közüzemi számláinkat, és már a hétvégi bevásárlást is elintézhetjük.

Nagy nyomás nehezedik a mobilalkalmazás-fejlesztőkre, hogy a gyors fejlesztési ciklusok során a minőséget és az alkalmazás performanciát meg tudják őrizni egyszerre. Ennek támogatására nyújtanak segítséget a Dynatrace kliens oldali monitoring lehetőségei, amelyek kiterjeszthetők natív mobil alkalmazásokra is.  

A kliens oldali monitoring előnye, hogy folyamatos visszajelzést kaphatunk az alkalmazásunk teljesítményéről a különböző platformokon és mobil eszközökön, ráadásul valós ügyfelek által indított tranzakciók monitorozása révén. Akár folyamatosan is követhetjük az összes ügyfél tevékenységét, de lehetséges a vizsgálati kör random szűkítése, akár a felhasználók 1%-ra is. Ha nincs szükség folyamatos performancia monitoringra, akkor is bevethető csak a release-ek után, hogy ellenőrizzük egy-egy kiadás működését.

Könnyedén kialakítható az end to end monitoring a kliens és backend oldali információk összefűzésével, mely támogatni tudja a helpdesk folyamatainkat is. Mindezeken felül kihasználhatjuk az eszköz tevékenységvisszajátszási képességeit, és moziszerűen végignézhetjük, mit csinált az ügyfél, természetesen a szenzitív adatok maszkolásával.

Az alábbi blog postban további érdekes információkat találhattok a mobilalkalmazások monitoringjával kapcsolatban.

How an end-to-end platform advances mobile DevOps | Dynatrace news

 

Nem ismered még a Dynatrace platformot?

Kezdd el még ma kipróbálni a 11 éve piacvezető Application Performance Management platform FREE TRIAL -t, hogy működés közben is lásd!

 

| Hírek

Adomány a hajdúszoboszlói térség rászoruló családjainak

A Telvice Zrt.-vel együttműködésben a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány laptopokat ajándékozott a Hajdúszoboszlói Kistérségi Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központnak, mellyel a térségben lakó, hátrányos helyzetű családok digitális esélyegyenlőségén szeretnének javítani.

| Hírek

Infrastruktúra- és alkalmazás logok monitorozása Dynatrace módra

Újabb funkciót jelentett be a Dynatrace, amely tovább bővíti a monitoring „observability” lehetőségeket és újabb információkkal gazdagítja a mesterséges intelligencia által feldolgozható adatok körét.